Megrendelés és vásárlás

Ezen az oldalon lovas szakkönyveink, a lovas életet népszerűsítő köteteink és egyéb kiadványaink rendelhetők meg. Online kalendáriumunk olvasói számára különféle vásárlási kedvezményeket is kínálunk ezen a felületen.

Lovas szakmai és ismeretterjesztő kiadványaink kínálata és az egyes könyvek részletes bemutatása a Lovas szakkönyveink oldalon tekintető meg.

A lovas élet népszerűsítését segítő nyomtatott kiadványaink a Lovas évkönyv oldalon tekinthetők meg, részletes tartalmi ismertetővel.

Lovas témájú játékos-képregényes kiadványainkról a Lóbarátok képregény oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Gyerekeknek szóló kiadványainkat, a Tapsi lapcsaládhoz tartozó lapozható játszótársakat itt helyben mutatjuk meg és kedvezményes vásárlási lehetőséget kínálunk olvasóink részére.

Az alábbi űrlapon jelenleg kapható kiadványainkat rendelheti meg. Az aktuális árakat a címek utáni zárójelben láthatja. Jelölje meg a listáról kiválasztott kiadvány címe előtti négyzetet, majd KÜLDÉS gombra kattintva küldheti el a megrendelést.  A megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk, melyben tájékoztatjuk például a várható teljesítésről és a fizetendő összegről.

Az aktuális árat a listán zárójelben mutatjuk. Ezek összegéhez adódik a postázási költség az alábbiak szerint:

  • 3000 Ft-ig a postaköltség 80 %-át adjuk hozzá,
  • 3000 - 5000 Ft között a postaköltség felét adjuk hozzá,
  • 5000 Ft felett a postázás ingyenes.

Áfás számlát is igényelhet az űrlapon, majd megadhatja azt a nevet és címet, amelyre a számlát kéri.

Háromféle fizetési lehetőség közül választhat. Az utánvételes postázást csak 5000 Ft feletti vásárlás esetén vállaljuk. Amennyiben a banki átutalást választja, a megrendelés visszaigazolásakor megadjuk a bankszámla számot, ahová az utalást teljesítheti. 

MEGRENDELÉS

Az űrlap kitöltésével megrendelheti az ajánlatunkban szereplő kiadványokat, termékeket. Töltse ki a kért adatokkal az alábbi mezőket, majd jelölje be a kiválasztott kiadvány címe előtti négyzetet. Ha valamelyikből egynél többet kér, legalul megírhatja.

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Betéti Társaság 8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.
Tel./fax: 06-22-345-522
Mobil: 06-30-9396.632
lovaskalendarium@chello.hu