Szenzációs video az ifjú trükklovasról

2014.01.03 14:40

Szenzációs videó készült a győri trükklovasról. A 19 éves Vargyas Viktor leginkább kaszkadőrködéssel szeretne foglalkozni... Bővebben + video >>>

Vargyas Viktor 2011 került kapcsolatba a lovaglással. Előtte is aktívan sportolt, de a lovaglás ragadta magával igazán. Amellett, hogy megszerettem, életstílussá forrt nála. Már a legelején belecsöppent a trükklovaglásba. Első látásra eldöntötte: ezt szeretné csinálni. Azóta folyamatosan edzésre és bemutatókra jár egy jól összeszokott csapattal. Győr mellett, Gyirmóton a Rodeo Team tagja évek óta. Rengeteg helyen tartottak bemutatót az országban, de külföldön is. Az egyik csúcspont a 2012-es Nemzeti Vágtán végrehajtott trükklovas bemutató jelentette és nagy sikerként könyvelheti el a 2013 novemberi OTP Bank Lovas Világkupán való szereplést is.

Közben kipróbálta magát a kaszkádőrködésben is. esések lóról, kocsiról és bármi egyéb mozgó tárgyról, lóval/kocsival húzatás, látványbunyó, és minden egyéb. A Rodeo Team tagjai előtt nincs akadály: ha kell komplett lovagi tornát rendeznek...
Szenzációs videó készült a győri trükklovasról. A 19 éves Vargyas Viktor leginkább kaszkadőrködéssel szeretne foglalkozni.
- A bemutatkozó videó azért készült, hogy eljuthasson olyan személyekhez, akik segíthetnek megvalósítani a terveimet: szeretnék kaszkadőrködéssel foglalkozni - mondta a kisalfold.hu-nak Vargyas Viktor.
A  felvételt három napig forgatták a gyirmóti Rodeo Ranchon, a fantasztikus videót Viktor szintén ménfőcsanaki barátjával, Csillag Ádámmal készítette.

Az alábbiakban bemutatjuk az izgalmas videot és képgalériában is bemutatjuk a fiatalembert.

Képgaléria: Vargyas Viktor trükklovas

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Betéti Társaság 8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: 06-30-9396-632