Zenével a lovardáért

2015.02.19 23:15
Jótékonysági gálaműsort rendeznek a Szilvásvölgyi Lovas Egyesület javára március 21-én 18 órától a Diósgyőri Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központban.

cselepak_balazs2.jpg


Cselepák Balázs

A műsorban fellép mások mellett Cselepák Balázs, Kriston Milán, Varga Andrea, Pető Zsófia és Simon Fruzsina. A programból befolyt összeget a pálya építésére szánják a szervezők.

Az egyesület elsődleges céljának tekinti, hogy a gyermekek és a felnőttek számára természetes környezetben biztosítsa a ló és a lovaglás örömeit. Nagyon fontosnak tartják, hogy ló és lovas is jól érezze magát, megteremtve kettőjük között társként a tökéletes összhangot.

 

simon_fruzsina2.jpg




Simon Fruzsina

A terület jelenlegi állapota azonban csak akkor alkalmas oktatásra, lovaglásra, amikor kedvezőek az időjárási feltételek. A nagyobb esőzések után a pálya használhatatlan a ráhullott csapadék miatt. Nemcsak a fedésre kíván majd gondot fordítani az egyesület, hanem a vízelvezetésre, a talaj megfelelő rétegezésére, összetételére, minőségére, a pálya szélén pedig egy erős támfal kialakítására is, ahol reményeik szerint egy lelátón a szülők, vendégek is szurkolhatnak majd.

A jótékonysági gálaműsorra jegyek az Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központban, valamint a Művészetek Háza jegypénztárában lesznek kaphatóak.

  • Forrás: minap.hu

 

Vissza