Lovas történetek

2013.12.21 15:58

A lovas évkönyv külön kiadása Lovas történetek címmel 2010 tavaszán látott napvilágot. A kötet lovas témájú írások sokaságával várja olvasóit. Az esetenként elképzelt, sokszor azonban valós személyekhez, lovakhoz és eseményekhez kapcsolódó, mintegy száz sztori hasznos és szórakoztató olvasmányt kínál.

A minden esetben a lovak köré fonódó történetek mesélői, szereplői a lovas élet egykori vagy ma is aktív résztvevői, ismert és háttérben munkálkodó szakemberek, irodalmi személyiségek, valamint népszerű arcok, vagy pusztán a lovak és a lovaglás szerelmesei. Az olykor megható és megkapó történetek közé sok-sok vidám sztori vegyül és természetesen a tanulságos mesék, klasszikus anekdoták sem hiányozhatnak a kötetből. 

A válogatás fő jellegzetessége a sokszínűség. A lovas szakirodalom kiadásának vonzásában két évtized alatt összegyűlt lovas történetek adják a kiadvány alapját.

ISSN 1416-3781. Méret: A/5. Terjedelem: 144 oldal. Kivitel: puha fedél, fóliázva, ragasztó kötés. Illusztráció: bőséges fotó és egyéb képanyag.

Ára: 1280 Ft.

A sokoldalú szakíró

Monostori Károly egyetemi tanár, korának egyik legnagyobb tekintélyű szakírója volt. A LÓ ÉS TENYÉSZTÉSE című híres szakkönyv társszerzője.

 

DrMikecz Béla esetei

Lovas történetek a LÓISMERET-VEZÉRFONAL című könyv szerzőjéről.

Itt megrendelhető valamennyi jelenleg kapható lovas kiadványunk >>>

Egy hölgy a múltból...

Fáy Ida emlékére

A csikós tizenhárom

Lovardasirató

Lénárd Béla - A lovak tanítómestere volt

Oroszlán Szonja lóra pattan

A lovak állították lábra a lebénult sportoló lányt

Halász Judit, a majdnem európa bajnok lovas

Szöllősi Györgyi, a népszerű tévés műsorvezető a lovaglás szerelmese

Ide kattintva lehetőség van közvetlenül megrendelésre. Lovas könyvek mellett egyéb szakkönyveink és a Tapsi lapcsalád játékos kiadványai is áttekinthetők, megrendelhetők ezen a helyen >>>

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Betéti Társaság 8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.
Tel./fax: 06-22-345-522
Mobil: 06-30-9396.632
lovaskalendarium@chello.hu