Lovasturizmus és lovastáborok

2014.05.30 20:38

A hazai lovasturizmus jelenét és jövőjét tárgyalja Vér Imre május végén megjelenő legújabb könyve. A témát alaposan ismerő szerző több évtizedes tapasztalataira is támaszkodva tárgyalja a témát. A 210 oldalas, gazdagon illusztrált kötet a múlt áttekintését is magában foglaló gondos helyzetelemzésből kiindulva fogalmazza meg a tennivalókat. Mindeközben tankönyvi alapossággal tárgyalja a témában tevékenykedő szakemberek számára szükséges ismereteket. A sok tekintetben hiánypótló szakkönyv a lovasturizmus csíráját jelentő népszerű lovastáborok szakszerű működtetésére, valamint az iskolai lovaglás oktatás feltételeire is kitér. A lovastúra-vezetők, a lovaskultúra-oktatók és a lovastáborokat üzemeltetők szakmai köre mellett a lovas élet szervezői és szereplői számára is hasznosan forgatható kézikönyv született a termékeny szakíró tollából.

ISSN 1416-3780. Méret: A/5. Terjedelem: 208 oldal. Kivitel: puha fedél, fóliázva, ragasztó kötés. Illusztráció: sok ábrával  és fotókkal.

Ára: 1980 Ft

A könyv zerzője jelentős szakíró, további három kötete is szerepel szakkönyveink listáján:

A sokoldalú szakíró

Monostori Károly egyetemi tanár, korának egyik legnagyobb tekintélyű szakírója volt. A LÓ ÉS TENYÉSZTÉSE című híres szakkönyv társszerzője.

 

DrMikecz Béla esetei

Lovas történetek a LÓISMERET-VEZÉRFONAL című könyv szerzőjéről.

Itt megrendelhető valamennyi jelenleg kapható lovas kiadványunk >>>

Egy hölgy a múltból...

Fáy Ida emlékére

A csikós tizenhárom

Lovardasirató

Lénárd Béla - A lovak tanítómestere volt

Oroszlán Szonja lóra pattan

A lovak állították lábra a lebénult sportoló lányt

Halász Judit, a majdnem európa bajnok lovas

Szöllősi Györgyi, a népszerű tévés műsorvezető a lovaglás szerelmese

Ide kattintva lehetőség van közvetlenül megrendelésre. Lovas könyvek mellett egyéb szakkönyveink és a Tapsi lapcsalád játékos kiadványai is áttekinthetők, megrendelhetők ezen a helyen >>>

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Betéti Társaság 8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: 06-30-9396-632