A Gucci divatcég reklámarca: a „lovagló angyal"

2017.05.17 13:32

Bruce Springsteen, alias Boss, amerikai rock sztár a lovak szenvedélyes szeretetét továbbadta lányának. Jessica Springsteen 1991-ben született, a Főnök második gyermeke. A családi lovas farmon nevelkedett, így aztán nem csoda, hogy már 4 éves korától lovagol >>>

 Ahogy az olaszoknak Luciano Pavarotti, a termetes tenor egyszerűen a Maestro (Mester) volt, úgy az amerikaiaknak Bruce Springsteen, a neves rock sztár a Boss (Főnök). A két énekes sztárt becenéven és a zenén kívül a lovak szenvedélyes szeretete is összeköti. A Boss ezt a szeretetet továbbadta lányának. Jessica Springsteen 1991-ben született, a Főnök második gyermeke. A családi lovas farmon nevelkedett, így aztán nem csoda, hogy már 4 éves korától lovagol. Hat esztendős volt, amikor megkapta saját póniját. Azután már versenyeken is indult és zsinórban nyert a rangosabb országos rendezvényeken is. Tinédzserként 2008-ban és 2009-ben majd felnőtt kategóriában 2011-ben nyert orszáőgos nemzeti lovasversenyeket.

A 2012-es londoni olimpián tagja volt az amerikai díjugrató válogatottnak. Az ötkarikás verseny után megvásárolta Peter Charles brit lovas versenyző Vindicat W nevű aranyérmes lovát.

Jelenleg Jessica a lovas ruházatban is mértékadó Gucci divatcég reklámarca. Az angol nyelvű szaksajtó az utóbbi időben a „lovagló angyal" nevet adta az ifjú lovas hölgynek.

Képgaléria: A Gucci divatcég reklámarca: a „lovagló angyal"

Elérhetőség

LAPU Lap- és Könyvkiadó Betéti Társaság 8000 Székesfehérvár
Palotai út 122.

Telefon: 06-30-9396-632